Интересът в и извън България за квалифицирана рaботна ръка на масажисти, СПА терапевти и козметици не е случаен. Нашите кадри са търсени не само от работодатели в страната, но и в чужбина. Благодарение на лицензирания от Министерството на образованието и НАПОО сертификат, имаме реализирани курсисти в Гърция, Македония, Турция, Норвегия, Полша, Испания, Италия, Ирландия и Великобритания. Също така се издава Europass – приложение към сертификата, което дава възможност да се представят подробно придобитите знания и умения. Изложени в този европейски формат, документът отваря още повече врати пред “Елияни” и неговото потребление.

Завършилите основния модул по масаж при нас имат шанс за почасова, постоянна или сезонна работа (на море и планина) чрез предложенията на различни работодатели, с които поддържаме контакт – собственици на хотели, козметични студия, SPA центрове, фитнеси и др. в София, страната и чужбина.

Ние държим да имаме информация за професионалното развитие на нашите курсисти, независимо дали работят в България или в чужбина, защото най-голямото удовлетворение за екипа на ELIYANI е да обучи добри масажисти, търсени и ценени специалисти в SPA & WELLNESS услугите.