Целите на учебния център са свързани възможността нашите курсисти да станат квалифицирани специалисти. Чрез академични техники и методи се постига високо качеството на обучение и практическо приложение в тази област. Ключова роля за всичко това е добрата атмосфера, приятелският дух и работата в екип.

Еквивалент за качествена работа е индивидуалният подход. Определяме го като наш основен приоритет и го съчетаваме с духа на работата в екип, съзнавайки значението за бъдещата реализация на завършилите курса. Използваните продукти отговарят на най-новите тенденции в SPA & WELLNESS индустрията и са символ зa превъзходно качество. На вниманието на курсистите предоставяме видеоматериали и информация за последните новости в областта на козметиката, масажа и мануалните техники.

Любовта е в ритъма на работата ни. Курсистите споделят своите емоции и преживявания. Това е съществено както за създаването на професионални контакти, така и за споделянето на опит и знания в неформална приятелска среда.

И мисията ни е: Всеки наш курсист да вземе от “Елияни” най-доброто и да продължи своя път със самочувствието и знанията на добър професионалист, готов да се реализира на пазара.